Този курс е затворен за нови студенти

Курсът е разделен на две направления


1/
Предватително записани видеа, които ще са ти на разположение по всяко време - 24/7 и ти определяш темпото си на прилагане.

2/ Четири срещи в секретна група в продължение на 60 дни, за да си сигурен/а, че има кой да ти отговори на всички въпроси и ще те подкрепя по пътя към създаването на твоята академия.

От 1 000 лв. до 10 000 лв. на месец допълнително!


Това е целта на този курс. Ясна и конкретна.
Всеки един записал се студент да има работеща онлайн академия с обучителен курс и/или книга в рамките на 60 дни. Ще ви науча на всичко, с което се сблъсках през последните почти 3 години, в които успешно развивам академията на Presentation Leader.ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?

Предлагаш ли вече професионални услуги като коуч, дизайнер, IT специалист, архитект, спортен инструктор или друга свободна професия? Позволи ми да ти помогна и да достигнеш до повече хора.

РАБОТИШ ОТ 9 ДО 18 ЧАСА

Работиш в голяма компания и си развил/а ценни знания и умения? Защо да не използваш наученото и да създадеш своя академия, която да ти помогне да се откъснеш от монотонното и сиво ежедневие?

ВИНАГИ СИ МЕЧТАЛ/А

Да имаш собствен бизнес. Създаването на онлайн обучение и/или книга не изисква големи финансови ресурси, но изисква знания. Знанията от твоята ниша и моят опит как да създаваш, рекламираш и продаваш курсове.

Какво представлява това обучение?


Това обучение покрива всичко нужно, за да се справиш със създването на твоята онлайн академия и да започнеш да изкарваш допълнителни приходи.

Тук няма да те науча само на това как да запишеш курса си, а ще придобиеш бизнес и технически знания. Ще имаш достъп до всички контакти на хора, с които и аз работя, за да може и твоят бизнес да се развива - счетоводители, адвокати, печатница, дизайнери и други.


Ще знаеш как да СЪЗДАДЕШ, РЕКЛАМИРАШ и ПРОДАВАШ успешно твоите продукти - онлайн обучения и/или книги.

Този курс е затворен за нови студенти

Трейнър и създател на обучението - Християн Стоилков!


Преди да стартирам собствен бизнес бях трейнър и обучител към две големи компании - Sony и Huawei.

Натрупах много знания и опит, от които виждах, че и други хора имат нужда. Малко след като стартирах собствена компания, това ме подтикна да създам и своята онлайн академия - Presentation Leader. 2371 студента - това е точната бройка на всички регистрирани в академията ми към момента.

Ако и ти усещаш, че имаш знания и умения в себе си, които искаш да предадеш на други хора или дори вече си започнал/а да го правиш, след края на това обучение ще имаш онлайн академия и ще достигаш до стотици хора.

През тези няколко години на развитие утъпках пътеката, за да могат хора като теб, които нямат опит в създаването на дигитални продукти, да създадат своята академия за 60 дни или по-малко и да започнат да печелят от 1 000 лв. до 10 000 лв. на месец.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ

Този курс е затворен за нови студенти